Kantoorruimtes

Kantoorruimte 55m²

€825/maand (kosten incl.)*

De kantoorruimte “La Casa I” van 55 m² is gelegen op het gelijkvloers met zicht op het Arbedpark. De ruimte is onmiddellijk beschikbaar. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Er is toegang tot de gemeenschappelijke keuken. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

Kantoorruimte 55m²

RECENT VERHUURD

€825/maand (kosten incl.)*

De kantoorruimte “Toscane” van 55 m² is gelegen op het gelijkvloers en is onmiddellijk beschikbaar. De ruimte is opgedeeld in twee delen. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Er is toegang tot de gemeenschappelijke keuken. Watertoevoer- en afvoer is ook voorzien in de ruimte zelf. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

Kantoorruimte 69m²

€1.035/maand (kosten incl.)*

De kantoorruimte “Californië” van 69 m² gelegen op de eerste verdieping met zicht op het Arbedpark. De ruimte is onmiddellijk beschikbaar. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Er is toegang tot de gemeenschappelijke keuken. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

Kantoorruimte 74m²

€1110/maand (kosten incl.)*

De kantoorruimte “Griekenland I” van 74m² gelegen op het gelijkvloers in het Europa gebouw. De ruimte is onmiddellijk beschikbaar. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Er is toegang tot de gemeenschappelijke keuken. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

Kantoorruimte 75m²

€1.125/maand (kosten incl.)*

De kantoorruimte “Oost-Vlaanderen” van 75 m² gelegen op het gelijkvloers die beschikbaar is vanaf januari 2022. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Er is een keuken aanwezig in de ruimte zelf. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

Kantoorruimte 136m²

€2040/maand (kosten incl.)*

De kantoorruimte “Michigan” van 136m² gelegen op de eerste verdieping van het Amerika gebouw. De ruimte is onmiddellijk beschikbaar. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Er is toegang tot de gemeenschappelijke keuken. Watertoevoer- en afvoer is ook voorzien in de ruimte zelf. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

Kantoorruimte 190m²

RECENT VERHUURD

€2850/maand (kosten incl.)*

De kantoorruimte “Alabama” van 190m² gelegen op de eerste verdieping met zicht op het Arbedspark. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Er is toegang tot de gemeenschappelijke keuken. Watertoevoer- en afvoer is ook voorzien in de ruimte zelf. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

* De all-in voorzieningen bestaan uit:

  • alle nutsvoorzieningen (water, elektriciteit, verwarming, airconditioning);
  • algemene netheid, onderhoud en herstellingen van de gemeenschappelijke delen;
  • onderhoud en herstellingen van alle elektrische installaties (verwarming, airco, noodgenerator, luchtbevochtiging, liften, slagboom…);
  • onroerende voorheffing;
  • bewaking en algemene (brand)veiligheid;
  • brandverzekering;
  • ruiming van de putten;
  • legen van de afvalcontainers.

Wil u graag een kantoorruimte bezoeken?

Laat gerust uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!