Kantoorruimtes

Kantoorruimte 55m²

€825/maand (kosten incl.)*

De kantoorruimte “La Casa I” van 55 m² is gelegen op het gelijkvloers met zicht op het Arbedpark. De ruimte is onmiddellijk beschikbaar. Er is een mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Er is toegang tot de gemeenschappelijke keuken. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

Kantoorruimte 55m²

€825/maand (kosten incl.)*

De kantoorruimte “Toscane” van 55 m² is gelegen op het gelijkvloers en is onmiddellijk beschikbaar. De ruimte is opgedeeld in twee delen. Er is een mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Er is toegang tot de gemeenschappelijke keuken. Watertoevoer- en afvoer is ook voorzien in de ruimte zelf. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

Kantoorruimte 66m²

€990/maand (kosten incl.)*

De kantoorruimte “Namen” van 66m² is gelegen op het gelijkvloers en is onmiddellijk beschikbaar. Er is een mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Er is toegang tot de gemeenschappelijke keuken. Er is eveneens een afwasbak en vaatwasser in de ruimte zelf. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

Kantoorruimte 69m²

€1.035/maand (kosten incl.)*

De kantoorruimte “Florida III” van 69 m² gelegen op de eerste verdieping met zicht op het Arbedpark. De ruimte is onmiddellijk beschikbaar. Er is een mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Er is toegang tot de gemeenschappelijke keuken. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

Kantoorruimte 75m²

€1.125/maand (kosten incl.)*

De kantoorruimte “Oost-Vlaanderen” van 75 m² gelegen op het gelijkvloers die beschikbaar is vanaf januari 2022. Er is een mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Er is een keuken aanwezig in de ruimte zelf. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

Kantoorruimte 190m²

€2.850/maand (kosten incl.)*

De kantoorruimte “Alabama” van 190 m² gelegen op de eerste verdieping met zicht op het Arbedpark. De ruimte is bereikbaar met de lift en is onmiddellijk beschikbaar. Er is een mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Er is toegang tot de gemeenschappelijke keuken. Watertoevoer- en afvoer is ook voorzien in de ruimte zelf. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

Kantoorruimte 521m²

€7.815/maand (kosten incl.)*

De kantoorruimte “Nederland” van 521m² is gelegen op de eerste verdieping. Er zijn 4 aparte werkruimtes, 2 vergaderzalen, individuele toiletten en een keuken aanwezig. Deze ruimte is onmiddellijk beschikbaar en bereikbaar met de lift. Er is een mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Ideale werktemperaturen worden voorzien door de individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

* De all-in voorzieningen bestaan uit:

  • alle nutsvoorzieningen (water, elektriciteit, verwarming, airconditioning);
  • algemene netheid, onderhoud en herstellingen van de gemeenschappelijke delen;
  • onderhoud en herstellingen van alle elektrische installaties (verwarming, airco, noodgenerator, luchtbevochtiging, liften, slagboom…);
  • onroerende voorheffing;
  • bewaking en algemene (brand)veiligheid;
  • brandverzekering;
  • ruiming van de putten;
  • legen van de afvalcontainers.

Wil u graag een kantoorruimte bezoeken?

Laat gerust uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!