+32 9 393 40 03
info@servizo.be
Kerkstraat 106, 9050 GENT

Verhuur van kantoorruimtes in Gent


Kantoorruimte 52 m²

Een kantoorruimte van 52 m² gelegen op het gelijkvloers die beschikbaar is vanaf april 2021. Er is een mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

728.00

/MAAND
(Kosten incl.)*

Kantoorruimte 55 m²

Een kantoorruimte van 55 m² gelegen op het gelijkvloers die beschikbaar is vanaf april 2021. De ruimte is opgedeeld in twee delen. Er is een mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

770.00

/MAAND
(Kosten incl.)*

Kantoorruimte 190 m²

Een kantoorruimte van 190 m² gelegen op de eerste verdieping met zicht op het Arbedpark die onmiddellijk beschikbaar is. Bereikbaar met de lift. Er is een mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

2660.00

/MAAND
(Kosten incl.)*

Kantoorruimte 225 m²

Een kantoorruimte van 225 m² gelegen op het gelijkvloers die onmiddellijk beschikbaar is. Er is een mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

3150.00

/MAAND
(KOSTEN INCL.)*

*
De all-in voorzieningen bestaan uit:
– alle nutsvoorzieningen (water, elektriciteit, verwarming, airconditioning);
– algemene netheid, onderhoud en herstellingen van de gemeenschappelijke delen;
– onderhoud en herstellingen van alle elektrische installaties (verwarming, airco, noodgenerator, luchtbevochtiging, liften, slagboom…);
– onroerende voorheffing;
– bewaking en algemene (brand)veiligheid;
– brandverzekering;
– ruiming van de putten;
– legen van de afvalcontainers.

Ik wil een kantoorruimte bezoeken