Kantoorruimtes

Kantoorruimte 41m²

€615/maand (kosten incl.)*

Een kantoorruimte van 41 m² gelegen op het gelijkvloers die onmiddellijk beschikbaar is. Er is een mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

Kantoorruimte 55m²

€825/maand (kosten incl.)*

Een kantoorruimte van 55 m² gelegen op het gelijkvloers die onmiddellijk beschikbaar is. De ruimte is opgedeeld in twee delen. Er is een mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

Kantoorruimte 69m²

€1.035/maand (kosten incl.)*

Een kantoorruimte van 69 m² gelegen op de eerste verdieping met zicht op het Arbedpark. De ruimte is onmiddellijk beschikbaar. Er is een mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

Kantoorruimte 75m²

€1.125/maand (kosten incl.)*

Een kantoorruimte van 75 m² gelegen op het gelijkvloers die beschikbaar is vanaf januari 2022. Er is een mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

Kantoorruimte 190m²

€2.850/maand (kosten incl.)*

Een kantoorruimte van 190 m² gelegen op de eerste verdieping met zicht op het Arbedpark die onmiddellijk beschikbaar is. De ruimte is bereikbaar met de lift en beschikt over twee aparte vergaderzalen. Er is een mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Ideale werktemperaturen door de voorziening van individuele verwarming en airco. Deze ruimte is uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken en LED verlichting. Meer foto’s op aanvraag mogelijk.

* De all-in voorzieningen bestaan uit:

  • alle nutsvoorzieningen (water, elektriciteit, verwarming, airconditioning);
  • algemene netheid, onderhoud en herstellingen van de gemeenschappelijke delen;
  • onderhoud en herstellingen van alle elektrische installaties (verwarming, airco, noodgenerator, luchtbevochtiging, liften, slagboom…);
  • onroerende voorheffing;
  • bewaking en algemene (brand)veiligheid;
  • brandverzekering;
  • ruiming van de putten;
  • legen van de afvalcontainers.

Wil je graag een kantoorruimte bezoeken?

Laat gerust jouw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!