Kantoorruimtes te huur

kantoor amerika

Kantoorruimte 62 m²

Kantoorruimte van 62 m².
Beschikbaar na overleg. Gelegen op een eerste verdieping. Bereikbaar met de lift. Mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Voorzien van individuele verwarming, airco en een water toevoer en afvoer. Uitgerust met LED verlichting en een computervloer om de kabels netjes weg te werken. Meer foto's op aanvraag mogelijk.

€ 806,00
per maand
(kosten incl.)*

kantoor griekenland

Kantoorruimte 65 m²
(2 beschikbaar, wordt nog ingedeeld)

2 kantoorruimtes van 65 m².
Beschikbaar na overleg (de ruimte is momenteel één ruimte van 115 m²). 
Gelegen op het gelijkvloers. Één kantoor heeft een watertoevoer en -afvoer. Mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Voorzien van individuele verwarming en airco. De ruimte is uitgerust met LED verlichting en computervloer om de kabels netjes weg te werken. Meer foto's op aanvraag mogelijk.

€ 845,00
per maand
(kosten incl.)*

kantoor griekenland

Kantoorruimte 130 m²

Kantoorruimte van 130 m².
Beschikbaar na overleg.
Gelegen op het gelijkvloers. Mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Voorzien van individuele verwarming, airco en een water toevoer en afvoer. Uitgerust met LED verlichting en een computervloer om de kabels netjes weg te werken. Meer foto's op aanvraag mogelijk.

€ 1 690,00
per maand
(alle kosten incl.)*

kantoor florida

Kantoorruimte 190 m²

Kantoorruimte van 190 m².
Onmiddellijk beschikbaar.
Gelegen op het een eerste verdieping. Mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Ingedeeld met 2 glazen vergaderruimtes. Voorzien van individuele verwarming, airco, een computervloer om de kabels netjes weg te werken. Meer foto's op aanvraag mogelijk.

€ 2 850,00
per maand
(kosten incl.)*

kantoor frankrijk

Kantoorruimte 203 m²

Kantoorruimte met een oppervlakte van +- 200 m². Direct beschikbaar. Gelegen op het gelijkvloers. Mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Voorzien van individuele verwarming, airco en een water toevoer en afvoer voor een keukenvoorziening te plaatsen. Uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken. Meer foto's op aanvraag mogelijk.

€ 2 639,00
per maand
(kosten incl.)*

*
De all-in voorzieningen bestaan uit:
- alle nutsvoorzieningen (water, elektriciteit, verwarming, airconditioning);
- algemene netheid, onderhoud en herstellingen van de gemeenschappelijke delen;
- onderhoud en herstellingen van alle elektrische installaties (verwarming, airco, noodgenerator, luchtbevochtiging, liften, slagboom…);
- onroerende voorheffing;
- bewaking en algemene (brand)veiligheid;
- brandverzekering;
- ruiming van de putten;
- legen van de afvalcontainers.

Ik wil een kantoorruimte bezoeken