Kantoorruimtes te huur

kantoor florida

Kantoorruimte 43 m²

Kantoorruimte van 43 m². Beschikbaar vanaf augustus 2020. Gelegen op het gelijkvloers met zicht op het Arbedpark.
Mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Voorzien van individuele verwarming en airco. Uitgerust met LED verlichting en een computervloer om de kabels netjes weg te werken. Meer foto's op aanvraag mogelijk.

€ 645,00
per maand
(kosten incl.)*

kantoor griekenland

Kantoorruimte 58 m²

Kantoorruimtes van 58 m². Onmiddellijk beschikbaar. Gelegen op het gelijkvloers. Mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Voorzien van individuele verwarming en airco. De ruimte is uitgerust met LED verlichting en computervloer om de kabels netjes weg te werken. Meer foto's op aanvraag mogelijk.

€ 870,00
per maand
(kosten incl.)*

kantoor amerika

Kantoorruimte 62 m²

Kantoorruimte van 62 m². Onmiddellijk beschikbaar. Gelegen op de eerste verdieping met zicht op het Arbedpark. Bereikbaar met de lift. Mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Voorzien van individuele verwarming en airco. Uitgerust met LED verlichting en een computervloer om de kabels netjes weg te werken. Meer foto's op aanvraag mogelijk.

€ 930,00
per maand
(kosten incl.)*

kantoor florida

Kantoorruimte 190 m²

Kantoorruimte van 190 m². Beschikbaar vanaf september 2020. Gelegen op de eerste verdieping met zicht op het Arbedpark. Bereikbaar met de lift. Mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Voorzien van individuele verwarming en airco. Uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken. Meer foto's op aanvraag mogelijk.

€ 2 850,00
per maand
(kosten incl.)*

kantoor frankrijk

Kantoorruimte 225 m²

Kantoorruimte met een oppervlakte van 225 m². Ruimte is verhuurd. Gelegen op het gelijkvloers. Mogelijkheid om de ruimte gratis gemeubeld te huren. Voorzien van individuele verwarming, airco en een water toevoer en afvoer voor een keukenvoorziening te plaatsen. Uitgerust met een computervloer om de kabels netjes weg te werken. Meer foto's op aanvraag mogelijk.

€ 3 375,00
per maand
(kosten incl.)*

*
De all-in voorzieningen bestaan uit:
- alle nutsvoorzieningen (water, elektriciteit, verwarming, airconditioning);
- algemene netheid, onderhoud en herstellingen van de gemeenschappelijke delen;
- onderhoud en herstellingen van alle elektrische installaties (verwarming, airco, noodgenerator, luchtbevochtiging, liften, slagboom…);
- onroerende voorheffing;
- bewaking en algemene (brand)veiligheid;
- brandverzekering;
- ruiming van de putten;
- legen van de afvalcontainers.

Ik wil een kantoorruimte bezoeken