Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Contacteer ons vrijblijvend indien u vragen heeft omtrent onze diensten, vergaderzalen of kantoorruimtes.

Hoe bereikt u SERVIZO?

Halte Van Lokerenstraat op tramlijn 21- 22, op 8 minuten wandelafstand van SERVIZO. Neem de Louis Van Houttestraat. Je komt uit in de Kerkstraat (u draait naar rechts), die je volgt tot voorbij de brug onder de spoorweg. Daar is recht voor jou de ingang van het bedrijventerrein waar SERVIZO gevestigd is.
Halte Tweekapellenstraat op buslijn 3 Mariakerke Gentbrugge, op 3 minuten stappen van SERVIZO. Volg de Tweekapellenstraat richting Brusselse Steenweg. Je komt uit in de Kerkstraat, recht tegenover de ingang van het bedrijventerrein waar SERVIZO gevestigd is.
Station Gentbrugge, op 8 minuten stappen van SERVIZO. Neem de Robert Rinskopflaan met het viaduct van de spoorweg aan jouw linkerkant, daarna blijf je de spoorweg volgen in de Leo Tertzweillaan. Je komt uit in de Kerkstraat, recht tegenover de ingang van het bedrijventerrein waar SERVIZO gevestigd is.
Je volgt de E17 en neemt de afrit 10 Gentbrugge. Aan de lichten kruis je de Brusselse Steenweg (N9). Zo kom je in de Land Van Rodelaan. Daarna neem je de derde straat links, de Robert Rinskopflaan, naast de spoorweg. Je blijft de spoorweg volgen tot je aan een T-splitsing komt (Kerkstraat). Daar tegenover is de ingang van het bedrijventerrein waar SERVIZO gevestigd is.
Op het verkeerswisselaar in Zwijnaarde neem je de E17 richting Antwerpen. Neem afrit 10 Gentbrugge. Je komt op de Brusselse Steenweg (N9) en neemt links richting Gent. Ga bij de eerste lichten rechtsaf in de Land Van Rodelaan. Daarna neem je de derde straat links, de Robert Rinskopflaan, naast de spoorweg. Je blijft de spoorweg volgen tot je aan een T-splitsing komt (Kerkstraat). Daar tegenover is de ingang van het bedrijventerrein waar SERVIZO gevestigd is.
Aan de Keizerpoort neem je de Brusselse Steenweg (N9) richting Gentbrugge. Aan de tweede lichten neem je links de Frederik Burvenichstraat. Nadat je onder de brug van de spoorweg rijdt, sla je linksaf, in de Leo Tertzweillaan. Volg de spoorweg. Je komt uit in de Kerkstraat, recht tegenover de ingang van het bedrijventerrein waar SERVIZO gevestigd is.

Contacteer ons gerust indien u verdere vragen heeft

CONTACTEER ONS